facebook

У Калуші поліцейські у салоні авто виявили зброю, яку водій придбав “для самозахисту” (фото)

Поліцейські під час несення служби з нагляду за безпекою дорожнього руху у райцентрі виявили у зупиненому автомобілі «Хонда Сівік» предмет, схожий на пістолет, та мисливський ніж.

Працівники взводу супроводу ДПС близько 8 год 30 хв помітили, що водій машини при їх наближенні занервував і намагався уникнути спілкування з правоохоронцями. Причина цього стала зрозумілою, коли поліцейські виявили на пасажирському сидінні авто, за кермом якого перебував 33-річний житель Калуша, пістолет з маркувальним написом «Zoraki MOD 914 S» з магазином, спорядженим 14 набоями, та мисливський ніж. Калушанин не зміг пред’явити жодних документів, які б засвідчили походження цих предметів, відтак поліцейські вилучили їх.

stG9zy69lAg

 

Згодом у відділі поліції чоловік розповів правоохоронцям, що буцімто придбав зброю для самозахисту, скориставшись інтернет-мережею. Усе це працівники поліції перевірять в ході слідства – за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Вилучені предмети поліцейські направили на дослідження фахівцям-експертам. Також правоохоронці перевіряють ймовірну причетність підозрюваного калушанина до інших кримінальних правопорушень.


Управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області

Читайте також:  У Коломиї працює відомий на всю Україну базар вишиванок (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.