facebook

Як начальник поліції Косова та депутат від партії “Воля”, намагався зам’яти порушення закону (відео)

Нагадаємо, п’яним за кермом попався начальник одного з райвідділів поліції в Прикарпатті. На гарячому його застали громадські активісти. І організували справжню погоню.



Косів. Практично центр міста. Ось тут, біля місцевого ресторану “Обрій” активісти “Дорожнього контролю” і підстерегли начальника районної поліції.

До речі, правоохоронець Петро Васкул є також за сумісництвом – депутатом Косівської райради, обраним до районної ради сьомого скликання від ПП «Воля». Про це пишуть Версії з посиланням на podrobnosti.

“Нам подзвонили люди, що тут в кафе Горизонт – велике скупчення представників поліції косівської. Ми виїхали одразу ж на місце і встигли якраз зняти, як сюди заходив один поліцейський. І другого я впізнав, як самого керівника поліції міста Косів”, – розповідає активіст “Дорожнього контролю” Віталій Мацьоцький.

Начальник райвідділу вийшов через п’ять годин. Петро Васкул сів в чорний Fiat на місце пасажира. А вже за містом – розповідають активісти – він пересів в службову Ниву за кермо.

Стверджують, що водій якось дивно керував машиною, мабуть, був на підпитку, – припустили активісти. Щоб в цьому переконатися, вирішили наздогнати Ниву. Зрештою автомобіль заблокували. Петро Васкула вискочив з машини і кинувся тікати.

“Куди ви тікаєте?

“Я не тікаю”.

Активісти викликали наряд патрульних. І оглянули авто. У багажнику знайшли кілька “лівих” номерів.

“Патрульні приїхали, зафіксували що автомобіль службовий знаходиться на проїжджій частині. Збоку був працівник, підтвердив, що безпосередньо ним керував Васкул, цим автомобілем”, – розповідає активіст “Дорожнього контролю” Віталій Мацецкий.

Це – не перший випадок, коли начальника райвідділу в нетверезому стані ловлять за кермом. Першого січня на цій же машині він влетів в кювет. Тоді свідки події стверджували, що за кермом був саме Петро Васкул. Але той встиг сховатися з місця ДТП. Провину взяв на себе місцевий житель.

Читайте також:  Встиг попрощатись із дитиною: на Рівненщині місцева банда задля розваги жорстко вбила батька 4 дітей (відео)

Нагадаємо, на новорічні свята косівські поліцейські на службовій Ниві скоїли ДТП (відео).

“Уже пізніше стало відомо, що це справа, так би мовити, зам’яли. І версія підставного водія була представлена, як справжня”, – говорить активіст Назар Александрук.

Сьогодні на робочому місці начальника районної поліції не виявилося. За словами чергового, поїхав в область, у справах. І підтвердив, що зелена “Нива” дійсно є на балансі райвідділу.

“- А можете сказати, хто нею користується?

– Керівник підрозділу Васкул Петро Васильвич “.

А в обласному управлінні поліції нам повідомили, що за даним фактом вже проводиться службове розслідування. Так чи був насправді п’яний начальник районної поліції і чому тікав від активістів? На ці питання ми чекаємо відповіді.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.