facebook

Синоптики про останні теплі дні цієї осені

Цими вихідними, 1 і 2 жовтня, в більшості регіонів України очікується сонячна і тепла погода, місцями повітря прогріється до 25 градусів тепла.

Як передає from-ua з посиланням на replyua.net та на Гідрометцентр, таке потепління буде недовгим, і перші числа жовтня стануть останніми теплими днями цієї осені, в середині наступного тижня знову похолодає.

На заході країни у вихідні без опадів, температура вночі близько 11 градусів, вдень стовпчик термометра може піднятися до 22-23 градусів.

ea6fa6a4d32816232ff105a879566bb4


У Києві у вихідні мінлива хмарність, дощі синоптики не прогнозують. У суботу в столиці близько 24 градусів, в неділю – близько 23 градусів зі знаком плюс. В Одесі та в інших південних містах України 1 і 2 жовтня буде хмарно з проясненнями, без опадів.

У суботу повітря прогріється до 24 градусів, в неділю температура трохи знизиться і буде не вище 22 градусів тепла. На півночі України всі вихідні хмарно з проясненнями і тепло, вдень до 24 градусів. Однак в східні регіони «бабине літо» цієї осені так і не прийде. За прогнозами синоптиків, на сході буде не вище 20 градусів, проте дощу не очікується.

Читайте також:  На Прикарпатті оголошено штормове попередження

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.