facebook

Телеканал Міноборони Росії запросив Джеремі Кларксона вести автошоу

Директор Кларсона вже відповів і повідомив про відправлення листа колишньому ведучому Top Gear.

1600745




Телеканал Міністерства оборони Росії “Зірка” запропонував колишньому ведучому Top Gear Джеремі Кларксону вести автомобільне шоу. На офіційному сайті каналу опублікований текст пропозиції.

“Дорогий Джеремі, телерадіокомпанія “Зірка” висловлює Вам глибоку повагу і звертається до Вас з пропозицією про співпрацю. Ми хотіли б, щоб Ви стали ведучим автомобільного шоу на нашому телеканалі у Москві. Ми будемо дуже раді, якщо Ви приїдете до Москви на початку квітня , щоб ми особисто обговорили всі деталі співпраці “, – йдеться в повідомленні керівництва ТРК “Зірка» в адресу директора британського провідного Деніела Рикса.

Прихильники Джеремі Кларксона приїхали до офісу BBC на танку

Директор Кларсона вже відповів і повідомив про відправлення листа колишньому ведучому Top Gear.

“На цей момент він трохи зайнятий,  від ЗМІ надходять питання. Однак я сподіваюся, що він знайде час відповісти телеканалу “Зірка”. Я можу тільки уявити, як виглядатиме випуск подібної передачі в Росії! Вона може стати царем серед програм про бюджетні автомобілях в Росії! “, – цитується відповідь Рікса.

Нагадаємо, в середу, 25 березня, BBC повідомила про звільнення Кларксона. Були розкриті результати внутрішнього розслідування його бійки з продюсером Ошин Таймоні та прийняте рішення не продовжувати контракт з телеведучим. Контракт з ним закінчується в кінці березня.

Після відходу Кларксона місце ведучого Top Gear займе Кріс Еванс, який має одну з найпрестижніших колекцій автомобілів у Великобританії. Поки невідомо, чи залишаться співведучі Джеймс Мей і Річард Хаммон, оскільки раніше вони відмовилися вести програму без Джеремі Кларксона.

Британська передача про автомобілі Top Gear виходить на BBC з 1977 року. Кларксон прийшов у неї в 1988 році.

Читайте також:  “Це ватне, прокремлівське л*йно!”: скандал з NewsOne набирає обертів

Шукайте деталі в групі Facebook