facebook

Співачка з Калуша знову спробувала себе в “Х-факторі” і розповіла, як ледь не потрапила у “НеАнгели”. ВІДЕО

На відбіркові тури “Х-фактора-7” перевірити свої сили прийшла співачка, яка майже отримала місце в групі “НеАнгели”. Дівчина вже намагалася потрапити на проект, проте так і не домоглася свого.

25-річна Алла Івашина з Калуша з ностальгією розглядатиме все, що відбувається за лаштунками вокального шоу “Х-фактор” на СТБ, адже три роки тому вона вже була тут. Але тоді судді не дали їй шанс потрапити в прямі ефіри шоу, передає прес-служба проекту “Х-фактор”.

02_9a904

“Коли ти тримаєш за хвіст цю удачу і розумієш, скільки до неї йшов і наскільки це важливо, а вона у тебе з рук просто чик і вислизнула, – згадує Алла. – І взагалі, ось по життю у мене після “Х-фактора” були якісь такі певні випробування”.


За словами дівчини, коли солістка групи “НеАнгели” Слава Камінська була вагітна, продюсер Юрій Нікітін запропонував Аллі замінити співачку на період її декрету і замість неї відправитися на гастролі.

“Юрій Нікітін затвердив мою кандидатуру. Я знала повністю весь репертуар, ми вже робили репетиції, і тут раптом Слава заявила, що вона буде до кінця на сцені, – розповідає Алла. – На той момент, звичайно, я пережила таке розчарування”.

Однак дівчина пообіцяла собі, що яким би не був тернистим її шлях, вона не зламається, і тому вирішила знову спробувати свої сили на “Х-факторі”. Чи посміхнеться цього разу Аллі удача, чи ж дівчина знову відправиться додому, повна розчарувань, дивіться вже в наступному випуску “Х-Фактора”.

Читайте також:  Прикарпатці скаржаться на горе-фірму "Шляхбуд-ЛІМ", яку пов'язують з нардепом Солов'єм, за неякісно відремонтовану дорогу

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.