facebook

Кримчани в паніці! Закривають головні супермаркети

Жителів Криму налякала інформація про закриття найбільших супермаркетів півострова – сімферопольських «Ашана» і «Метро». Звісно ж, самопроголошена «влада» запевняє, що магазини нікуди не дінуться.

16cd6076a4105eba0a22a32c93df19b1

«Закриваються, ще й «Сільпо» йде – в Севастополі залишалося, першого жовтня закрилися», – повідомив місцевий блогер Олександр Таліпов, передає Агрімпаса посилаючись на Сегодня.

«Це, напевно, були останні пристойні супермаркети. Все інше і магазинами не назвеш через мізерний вибір», – поскаржилася мешканка Сімферополя Наталія.

«Хоча б там можна було знайти щось смачне і за прийнятні гроші! А з таким підходом ціни будуть ще вище. І це не межа. В ла..і не живемо, а далі туди просто летимо з прискоренням. Ура, Росія», – каже кримчанка Ганна.

7fQaQX9d2lUZ5EembPk4r9mV0SXqnV_I

На початку року «Ашан» збирався вже йти, через те, що постійно вимикалося світло.

У свою чергу самопроголошена «влада» вже поспішила запевнити, що ніхто нікуди йти не буде.



«Ніхто нікуди не йде. Без сумніву, подібна провокація була влаштована для того, щоб посіяти паніку на півострові, а потім знімати репортажі у магазинів і радісно розповідати, як «голодні і перелякані кримчани» штурмують прилавки», – заявив так званий «віце-прем’єр» Руслан Бальбек.

Читайте також:  Під Одесою бродячі собаки розірвали 6-річну дівчинку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.