facebook

“Вбивця” iPhone 7. Google представила одразу два потужних смарфтона

Смартфони надійдуть у продаж за ціною від 649 доларів. У вівторок, 4 жовтня, компанія Google під час презентації в Сан-Франциско анонсувала два нових смартфона: Pixel і Pixel XL.

385798753

Обидва телефони отримали процесор Snapgradon 821, з 4 гігабайтами оперативної пам’яті, а також 32 або 128 гігабайтами пам’яті на борту. Камери пристроїв мають роздільну здатність 8 і 12 мегапікселів, двухтоновий спалах і систему лазерного автофокусу.

Сканер відбитків пальців розташований на задній стінці пристроїв. Фахівці ресурсу DxOMark встановили найвищий рейтинг камері смартфона – 89 балів. Відмінності смартфонів полягають в дисплеях. Молодша версія має діагональ 5 дюймів і роздільну здатність FullHD, а старша – 5,5 дюймів з QuadHD (2560×1440 пікселів).

Для порівняння – дисплей iPhone 7 Plus при такій же діагоналі має роздільну здатність 1920 на 1080 пікселів. Обидва пристрої працюють на новій версії Android 7.1 Nougat. Крім стандартних чорного і білого кольорів, у продажу з’явиться темно-синій смартфон. Смартфони надійдуть у продаж за ціною від 649 доларів за молодшу модель і 769 за старшу.

Покупці отримають безлімітне сховище для всіх фото і відео. До цього смартфони Google випускалися під брендом Nexus. Останніми моделями лінійки стали Nexus 5X виробництва LG і 6P від Huawei. На пристрої від Google встановлюється нова версія операційної системи Android без фірмових оболонок виробників.

Читайте також:  Літак Міноборони Росії, що летів у Сирію, впав у Чорне море, – журналіст

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.