facebook

Хакери терористів зламали сторінку прес-центру штабу АТО у Facebook

На сторінці прес-центру зловмисники розмістили відео із пропагандою терористичного угруповання “ДНР”.

Увечері в середу, 5 жовтня, була зламана офіційна сторінка прес-центру штабу АТО у Facebook. О 21:40 зловмисники замінили обкладинку сторінки, а також опублікували повідомлення “Ви були зламані! Прес-центр АТО, пишіть правду, а не брешіть як завжди ви це робите!”.

159633

Пізніше хакери опублікували посилання на відео з пропагандою терористичного угруповання “ДНР”. Нагадаємо, сторінка прес-центру штабу АТО зазнала атаки у вересні 2014 року, коли хакери опублікували на ній неправдиве повідомлення про зосередження російських “Градів” під Маріуполем.Хакери замінили обкладинку й розмістили провокаційне повідомлення на сторінці прес-центру фильм “Терминатор-2” (скриншот)

Раніше повідомлялося про хакерську атаку на сайт РНБО. За попередніми даними, злом здійснювався з окупованої території Донбасу, далі сліди ведуть до РФ. Сайт РНБО зламали 30 вересня, поширивши фейковую новину про нібито проведення термінового брифінгу представника Адміністрації президента з питань АТО Андрія Лисенка щодо катастрофи рейсу МН17. Працездатність сайту вже відновлено.

Читайте також:  Доба у зоні АТО: чотири бійці отримали поранення

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.