facebook

Парасюк жорстко висловився щодо працюючих у РФ українців

Народний депутат Володимир Парасюк пропонує українським трудовим мігрантам, які працюють в Російській Федерації, їхати з речами і не повертатися в Україну.
Народний депутат Володимир Парасюк заявив, що не розуміє і ніколи не буде сприймати українців, які їдуть працювати в Росію, пишуть РИА новости.

05103331bdbfa267a03bf28ca1d9f8a6

Це неправильно. Скільки б там грошей не було зароблено, скільки б вони їх не привезли в Україну, я це ніколи не буду сприймати по одній простій причині : ми вже десятки людей втратили під час боротьби проти цього ворога.

– сказав Парасюк в ефірі каналу “112 Україна”.

Він пропонує таким трудовим мігрантам не повертатися в Україну.



Я дивлюся реально на речі і хочу сказати, ми завжди запитуємо їх думку, через те, що” вони працюють там в Росії “. Їм хтось забороняє туди їхати? Так їдьте, можете взагалі з речами. І більше не повертатися . Тут стоїть питання, чому ми не питаємо думки родичів загиблих учасників АТО або самих учасників АТО. Давайте дивитися двосторонньо на ці речі?

– заявив нардеп.

При цьому депутатів від БПП, які не підтримують введення візового режиму з РФ, він вважає “агентами Путіна, які дестабілізують становище”.

У МВС України підтримали ініціативу про введення візового режиму з РФ. У свою чергу, глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що введенню візового режиму з Росією повинна передувати “дуже серйозна політична і професійна дискусія”.

Також Клімкін зазначив, що введення візового режиму – це питання не найближчого часу. Разом з тим у четвер депутати Верховної Ради не встигли розглянути проект постанови, яким пропонувалося звернутися до уряду з рекомендацією невідкладно вжити заходів щодо скасування безвізового режиму з Росією.

За інформацією Інформаційна ЗМІ, депутати вирішили відкласти розгляд питання про скасування безвізового режиму з РФ у зв’язку з небажанням найбільшої в парламенті фракції “Блок Петра Порошенка” підтримувати цей документ.

Читайте також:  Військовий експерт пояснив, навіщо Путін роздає російські паспорти на Донбасі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.