facebook

Wi-Fi і без подушок з пір’ям. “Укрзалізниця” обіцяє кардинально оновитися

Найближчим часом сервіс послуг для пасажирів поїздів “Укрзалізниці” обіцяють кардинально поліпшити.Відмовляться від подушок “на пір’ї”, фіранки на вікнах замінять на ролети, обіцяють чистоту у вагонах, у потягах буде Wi-Fi. А ось всі квитки, назви станцій, оголошення, інформація на табло буде вестися виключно українською та англійською мовами.
175302__large

Таке за підсумками робочої наради пообіцяв міністр інфраструктури Володимир Омелян. Посадовець також обіцяє нові залізничні маршрути на зимовий сезон.



”Цього року капітально відремонтуємо до 100 пасажирських вагонів, на наступний – 200. Сучасні, з вакуумними туалетами. Начебто, є рішення щодо безперебійної роботи Wi-Fi в поїздах та запровадження електронного квитка на електричках. Будуть внесені зміни до стандартів, відмовимося від подушок “на пір’ї” і ковдр у пилюці. Буде введено європейський сервіс, який повністю відповідатиме гігієні та зручності. Цікава особливість, як тільки відмовилися від корупційних схем під час закупівлі миючих розчинів – одразу стало можливим відмити вагони від багаторічного бруду. І, так, знімемо фіранки чи, як дехто їх називає, “занавєски”. Виключно ролети на вікнах”, – уточнив Омелян.

Читайте також:  4 нових способи отримати задоволення в ліжку (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.