facebook

Доньку Ємельяненка побили після його критики дитячих боїв без правил в Чечні (ВІДЕО)

В Москві жорстоко побили неповнолітню доньку чемпіона світу з ММА Федора Ємельяненка. Напад на дівчинку спровокувало жорстке висловлювання бійця в адресу Рамзана Кадирова, який організовував дитячі бої без правил у Грозному.

16fa3b7715752208102c989f6b6b98c71476299233

Інцидент трапився ще наприкінці минулого тижня. 9-річна донька Ємельяненка поверталася зі школи, коли до неї підійшов невідомий та вдарив в груди зі всієї сили. Ймовірно, зловмисник сподівався, що слідів удару видно не буде, але дитина відчуватиме сильний біль.

Дівчинці вдалося дістатися додому, де вона нічого нікому не розповіла. Однак, через деякий час стан дитини помітила мама, яка й відвела її в лікарню.

«Тим не менш, вона якимось дивом дійшла з портфелем до будинку. Благо, що живе неподалік. Спочатку дівчинка не стала нічого розповідати мамі. Але потім її стали мучити болі. Всі вихідні вона пролежала, мама помітила це і вирішила відвести її до лікаря», – повідомили в поліції.

Лікарі діагностували в неї забій грудної клітини та черевної порожнини.



Слід відзначити, що деякі джерела наголошують на тому, що напад було скоєно не на середню, а на старшу доньку Ємельяненка – 16-річну Марію. Цю інформацію також підтверджують в Науково-дослідному інституті невідкладної дитячої хірургії та травматології Департаменту охорони здоров’я міста Москви, де перебуває дитина.

«У нас лежить дівчинка 16 років, побита чоловіком, як сказав її лікуючий лікар. Завтра, можливо, її випишемо», – заявили у лікарні.

Правоохоронці повідомляють, що потерпіла не може згадати обличчя нападників чи повідомити про них будь-які деталі. Скоріше всього, на думку полісменів, її просто залякали.

Нагадаємо, напередодні на честь дня народження глави Чечні Рамзана Кадирова у Грозному пройшов турнір зі змішаних єдиноборств Grand Prix Akhmat-2016, під час якого відбулися показові виступи дітей, що спровокувало гучний скандал.

Читайте також:  Польські ЗМІ: радянсько-раSSєйська окупація не менш жорстока за гітлерівську

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.