facebook

П’яний винуватець ДТП на Прикарпатті, який видавав себе за «айдарівця», виявився аферистом? (фото)

Як раніше інформували зМІ, ввечері 12 жовтня в Долині на вулиці Обліски трапилася дорожня пригода.

П’яний винуватець аварії був одягнений у камуфляж, а в багажнику машини були номери “Айдару” та скриньки для збору пожертв на потреби армії.

14694769_557429954455328_707333695_n-168x300

 

Як розповів “Галці” керівник громадської організації “Айдар Волонтерська Допомога” Василь Журбенко, чоловік не має ніякого до відношення ні до них, ні до самого батальйону – винуватець ДТП лише декілька разів від себе допоміг бійцям.

Волонтер зауважив, що чоловік неодноразово користувався тим, що “має зв’язки” з керівництвом “Айдару” та вимагав у “айдарівців” підписати йому якісь сумнівні документи на отримання землі. Тому ставлення до нього завжди було негативне.

Також Василь Журбенко поділився з “Галкою” фотографією недійсних документів винуватця ДТП.

Айдар, документ



“Зверніть увагу на те, що документи видавались тимчасово виконуючим обов’язки начальника штабу і не відповідають дійсності”, – прокоментував документ керівник організації.

За інформацією ”Галки”, цього водія-волонтера місцеві активісти днями шукали у Рогатині. Жителі поскаржилися на підозріле ”волонтерство”, – чоловік просив у людей чай, крупи, куплені консерви. А от домашніх ”закруток” принципово не брав. Люди підозрюють, він мав намір перепродати зібране.

Також ходять чутки, що чоловік ходив по домівках прикарпатців та збирав комп’ютерну техніку “для бійців”.

Читайте також:  Перелом черепа: на Рівненщині під час збирання картоплі важко травмувалася дівчинка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.