facebook

Союзник Путіна прирівняв Росію до терористів

Союзник російського лідера Володимира Путіна президент Сирії Башар Асад ненавмисно прирівняв Росію до терористичної організації “Хезболла”, поставивши їх в один ряд.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Комсомольську правду.

putin-assad-650_2

 

“Не має значення, хто зараз втручається в сирійські справи, найважливіше — хто підтримує терористів щодня і щогодини. Це головна проблема. Якщо ми її вирішимо, та заплутана картина, як ви її описали, втратить значення. Ми можемо вирішити цю проблему. Тому що питання полягає не в тому, які країни втручаються зараз в справи країни, а в тому, які країни підтримують терористів. Тому що Росія, Іран і “Хезболла” — це наші постійні союзники, і вони знаходяться тут на легальній основі. Вони воюють проти терористів, але є інші країни, які втручаються саме з метою підтримки терористів. Питання не в числі гравців, а головне питання — це тероризм”, — сказав Асад в інтерв’ю російському виданню.

За його словами, США зараз ведуть холодну війну, і саме Америку спробував звинуватити в підтримці тероризму.

“По-друге, що стосується Третьої світової війни. Цей термін часто використовується, особливо після недавньої ескалації, що стосується ситуації в Сирії. На сьогоднішній день ми спостерігаємо ситуацію, схожу на холодну війну в стадії розвитку. Це щось, що з’явилося зовсім недавно, тому що я думаю, що Захід, і особливо США, не зупинили Холодну війну навіть після розпаду СРСР”, — зазначив сирійський лідер.

Хезболла – ліванська шиїтська парамилитарная ісламістська організація і політична партія, визнана терористичною урядами Ізраїлю, США, Канади та Бахрейну. Європейський Союз, Великобританія, Австралія і Нідерланди визнають терористичної Зовнішню Організацію Безпеки Хезболли.

Читайте також:  Аваков подав до суду на Саакашвілі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.