facebook

Тренер збірної Іспанії: В Україні відмінні гравці атаки

Головний тренер збірної Іспанії поділився думкою щодо своєї команди напередодні матчу кваліфікації Євро-2016 проти збірної України

1601252




Читай також: Збірну України в Іспанії зустріли хлібом-сіллю та вишиванками

“Серхіо Рамос в порядку, він буде завтра грати. Це важлива гра, і немає нічого, що завадило б йому взяти участь у ній. Мората виступає за кордоном, де він покращив свої здібності, ми покладаємо великі надії на нього.

Прикро, що Касорла вилетів з Ліги чемпіонів, але він залишається важливим гравцем для нас. Стартовий склад? У теорії, як очікується, ми повинні атакувати більше, але Україна – небезпечний суперник. У них відмінні гравці атаки.

Вітоло спочатку був боязким, але потім влився в колектив. Йому просто потрібно робити те, що він постійно робить в Севільї, якщо він дебютує. Іско стає основним гравцем Реала. Я б не сказав, що він перший вибір – швидше, основний футболіст. Думаю, що вони відмінно сумісні з Іньєстою.

Хуанмі? Коли ми викликаємо гравця, ми не експериментуємо, ми вражені його грою. Ми змогли зберегти основних гравців, але було необхідно оновлювати склад “, – сказав Дель Боске.
Нагадаємо, що матч групового раунду відбору на Євро-2016 Іспанія – Україна відбудеться 27 березня в Севільї. СПОРТ bigmir) net вестиме текстову онлайн трансляцію матчу, який розпочнеться о 21:45.

Дивіться, як збірна України готується до матчу з Іспанією:

За матеріалами: Sports.ru

Читайте також:  Олександр Кучер не зіграє за збірну України у матчі з Грузією

Шукайте деталі в групі Facebook