facebook

СБУ на Донеччині затримала інформатора російської військової розвідки

Співробітники контррозвідки Служби безпеки України затримали в Ясинуватій на Донеччині інформатора Головного розвідувального управління генштабу міністерства оборони РФ.

Про це повідомляє прес-центр СБУ. Правоохоронці встановили, що чоловік був завербований у серпні цього року через знайомих, які входять до складу одного з незаконних збройних формувань т.зв. “ДНР”. Протягом двох місяців він передавав кураторам інформацію про дислокацію підрозділів Збройних сил України поблизу лінії розмежування у Ясинуватському районі. Спільник терористів також корегував артилерійські та мінометні обстріли терористів по позиціях сил антитерористичної операції.

1476515150-3796

Слідчими СБУ в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України, інформатору оголошено про підозру в скоєнні злочину. Як повідомляв УНІАН, в серпні у Луганській області Служба безпеки України спільно з Національною поліцією затримала двох місцевих жінок, які передавали бойовикам інформацію про розміщення українських Збройних Сил.

Читайте також:  “О 4 ранку сказали, що моєї дівчинки більше немає…”: 4-річна Влада померла страшною смертю. “Посиніла, стала задихатися і…”

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.