facebook

Донька Євгена Кошового пройшла в проект “Голос.Діти-3”

У новому випуску “Голос.Діти-3”, який глядачі телеканалу “1+1” побачили минулої неділі о 21:00, тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK продовжили відбирати найталановитіших юних вокалістів країни до своїх команд.

На сцені проекту виступила дочка актора студії “Квартал 95” Євгена Кошового Варвара. 8-річна Варя виконала пісню Майлі Сайрус “Wrecking Ball”, і розвернула своїм виступом крісло Потапа. Після того, як тренери зрозуміли, чия дочка перед ними стоїть, Варвара покликала тата з-за лаштунків.

729275_4_w_1000

“Тато, не бійся – не вкусять же!” – покликала свого батька на сцену Варя.

Вийшовши на сцену, Євген Кошовий поділився із суддями своїми переживаннями, сказавши, що ніколи так не хвилювався, як сьогодні.

За лаштунками за Варю вболівала величезна команда: тато Євген і мама Ксенія з молодшою ​​донькою Серафімою, бабуся Варвари, Олександр Пікалов, Сергій Казанін, хрещена мама Наталя і хрещений батько Юрій Корявченков з сім’ями.

10-річний Раффаелє Пападіа з Білорусі прийшов на “Голос.Діти-3”, щоб освідчитися в коханні дівчинці, на якій в майбутньому планує одружитися.

“Її звуть Аріна, і я її люблю вже два роки. Вона дуже красива, у неї карі очі і темне волосся, як у мене. Але характер у неї інший – вона зла, хоча мені це і подобається. Коли я виросту, то зможу її приборкати. Візьму Аріну на руки і поведу в ЗАГС. Я повинен перемогти, щоб підкорити серце Аріни, і щоб вона закохалася в мене по вуха”, – заявив маленький серцеїд.

Раффаелє на сцені проекту виконав всесвітньо відомий хіт Тото Кутуньо “L’italiano”, чим розвернув крісло Тіни Кароль, потрапивши в її команду. Тренери розчулились, коли Раффаелє поділився з ними своїми любовними переживаннями, а MONATIK охрестив його “маленьким Тото Кутуньо” не тільки за вибір репертуару, а й за гаряче серце. Йдучи зі сцени, хлопчик галантно подав руку своєму тренеру Тіні Кароль.

Читайте також:  В Україні збільшили соцвиплати для дорослих та дітей: хто і скільки отримає



8-річна Аліна Сансизбай, окрім музики, захоплюється карате і сань вар до. “У житті мене звикли вважати забіякою, і всі мене бояться. Може бути тому, що на перше вересня я побилася з дівчинкою”, – розмірковує Аліна.

На проект “Голос.Діти-3” вона прийшла для того, щоб показати себе з іншого боку – зворушливою і вразливою дівчинкою. Виконавши пісню Арети Франклін “Think”, Аліна “запалила” тренерів і глядацьку залу, змусивши всіх танцювати. Своє крісло розвернув до маленької співачки MONATIK, ставши її тренером.

Хто став учасником команд Тіна Кароль, Потапа і MONATIK можна дізнатися на сайті:

Нагадаємо, з прем’єрою “Голос.Діти-3” 2 жовтня стартує “рік “голосу” на телеканалі “1+1”, який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом “Голос країни”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.