facebook

Вбивцю офіцера СБУ у Волновасі затримано

Голова Служби безпеки Валентин Наливайченко доповів президенту України Петру Порошенку про затримання громадянина України Дениса Гордєєва, який підозрюється у вбивстві капітана СБУ Віктора Мандзика

пинпннп


Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський.

“За словами Наливайченка, затримання вбивці нашого колеги було, як і наголошував президент, справою честі для СБУ і боргом, передусім, перед родиною Віктора”, – йдеться у повідомленні.

Гордєєва було затримано спеціальною групою контррозвідки СБУ спільно з управлінням СБУ у Закарпатській області в результаті складної і ризикованої спецопрації.

У затриманого було вилучено пістолет ТТ та набої до нього.

Затриманий переховувався від правоохоронців, таємно пересувався територією України і планував виготовити фальшиві документи, щоб виїхати за кордон, відзначив Лубківський.

Наливайченко повідомив родину Віктора Мандзика про затримання його вбивці і ще раз запевнив, що СБУ не залишить рідних героя на самоті з бідою.

Нагадаємо, 21 березня в Волновасі невідомі з автоматичної зброї розстріляли співробітника СБУ. За інформацією міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, офіцер СБУ був убитий при затриманні трьох фур контрабанди, які бандити об’їзними дорогами, минаючи блокпости українських силовиків, прикриваючись посвідченнями “Правого сектору” і однієї з дніпропетровських охоронних фірм, намагалися переправити на територію терористичної “ДНР”.

Глава СБУ Валентин Наливайченко під час прес-конференції заявив, що капітана СБУ вбив чоловік на прізвище Гордєєв.

Пізніше стало відомо, що народний депутат Андрій Денисенко підтвердив, що саме його помічник Гордєєв вбив співробітника СБУ. Він погодився з тим, що Гордєєва повинні затримати для дачі свідчень.

джерело http://espreso.tv/news/2015/03/27/vbyvcyu_oficera_sbu_u_volnovasi_zatrymano

Читайте також:  Кількість загиблих на Донбасі наближається до 7 тисяч

Шукайте деталі в групі Facebook