facebook

“Я не маю куди повертатися”: 54-річний учасник АТО бореться з раком

54-річний боєць АТО Василь з Івано-Франківської області хворіє на рак третьої стадії.

За його словами, на військову службу він пішов добровільно. На Донбасі, переважно поблизу Маріуполя та Мар’їнки, прослужив майже рік механіком-водієм САУ – самохідної артилерійської установки “Гвоздика”.

315128

За словами чоловіка, про хворобу дізнався на медкомісії.

“Прийшов до ЛОРа, а той запідо­зрив онкологію. Після обстеження діагноз підтвердився: рак, третя стадія. На війні ніколи на здоров’я не скаржився, жодного разу в санчастині не був. Єдине – раз стукнуло по голові. Ми тоді якраз колоною під Маріуполь їхали. Задня машина щосили врізалася у мою – удар був такої сили, що аж броню пробило”, – розповів чоловік.

Нині Василь проходить променеву терапію. Попереду ще десять. Після цих процедур його мають на три тижні відпустити додому, аби все зажило. Та чоловік не дуже цьому радий, адже його ніхто не чекає.

“Я не маю куди повертатися. Мені нема де жити. Розлучився з дружиною і все лишив їй. Сім років тому поховав доньку. Вона загинула в автокатастрофі. І все якось так… Розвалилося, втратило сенс”, – із сумом каже Василь.


Попереду у військового ще довге лікування, та коштів уже немає. І можна сподіватися лише на допомогу небайдужих людей.170841

Реквізити:

ПриватБанк

5168 7572 0113 9658

Романчич Василь Іванович

Читайте також:  Біля Коломиї водій позашляховика не впорався з керуванням і в'їхав на кільцеву розв'язку (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.