facebook

Терпець урвався! В Україні пройдуть акції протесту

В четвер в 11 містах України пройдуть масові акції протесту. Збиратимуть підписи за Маніфест – звернення до президента і уряду з вимогами знизити комунальні тарифи.

Життя показує, що влада не боїться критики експертів і опозиційних політиків, засудження “європейських партнерів”, невдоволення в соціальних мережах і навіть судових позовів.

afbd4392df3341af732342a1b17cc184

Про це заявив народний депутат України, харків’янин Євген Мураєв.

“Тим більше що тепер вона контролює всі суди. Єдине, що дійсно вселяє їй страх, – масовий протест. Як вогню вона побоюється соціальних заворушень і масштабних акцій непокори. Тому заздалегідь намагається залякати або натиснути на свідомість, поширюючи “соціальні ролики”, де небідні люди пояснюють, навіщо переплачувати за те, що за Конституцією і так належить народу, “патріотично”, – зазначає нардеп.


1466764704_38_o

“У найближчий четвер, 20 жовтня, доведеться показати їй, що ми думаємо інакше. У Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Хмельницькому, Львові, Херсоні, Вінниці, Житомирі, Маріуполі, Сумах пройде акція руху “Тарифний опір”, створеного, щоб об’єднати зусилля людей. Прийдіть і підпишіть Маніфест – звернення до президента і уряду з вимогами знизити комунальні тарифи. Адреси розташування наших наметів можна знайти на сайті акції, в розділі “Рух”, – вказує він.

“Ми хочемо донести уряду і президенту одну просту річ: люди не зобов’язані віддавати останнє за примхою влади і олігархів. Український газ – власність народу. Найслабші повинні бути захищені”, – також звертає увагу парламентарій.

“Ми не просто проведемо одну акцію. Ми будемо боротися, поки не доб’ємося результату”, – резюмує Євген Мураєв.

Читайте також:  В Італії підтвердили 132 випадки коронавірусу, Венеція скасувала карнавал

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.