facebook

Учасник “Зважених та щасливих-6” із Івано-Франківська піде проти боксера В’ячеслава Узелкова

Завтра о 20:00 на телеканалі СТБ стартує восьмий епізод найвагомішого шоу країни «Зважені та щасливі-6». Капітан чоловічої команди Володимир Теличак разом із п’ятьма іншими учасниками виграв поїздку додому! Та як завершиться це свято для них, дізнаємось уже завтра.

 108_max


Перед тим, як відправитись додому, ведуча шоу Яна Соломко вручить усім учасникам телефони, які одразу насторожать товстячків. І як виясниться пізніше, не дарма, інформують у прес-службі СТБ.

Шестеро щасливчиків підуть у відрив, як тільки покинуть межі бази «Зважених та щасливих». «Узелков нас дуже пресує, кожного дня по два тренування з ним. Хотілось простого відпочинку», – прокоментував свою поведінку Володимир. Як капітан буде вести себе вдома з рідними та чи зможе потім дивитися в очі своїй команді та тренеру В’ячеславу Узелкову після такого загулу?

Доки учасники будуть розважатися вдома, вони навіть не підозрюватимуть, що у таборі буде йти запекла боротьба. Жінки та чоловіки зіграють у гру «Хрестики-нулики». Саме через цю гру, знайому з дитинства, учасники будуть плакати, кричати і рвати на собі волосся. Покаранням за поразку будуть додаткові кілограми на ваги та втрата одного із членів команди!

Допомогти врятувати ситуацію зможуть учасники, які знаходитимуться вдома. Але задля цього, їм необхідно буде пожертвувати часом з рідними заради команди. Чи захочуть вони це зробити, дізнаємось уже завтра о 20:00 на телеканалі СТБ.

 

Читайте також:  Чоловік забив до смерті власного молодшого брата: Братовбивство на Тернопільщині

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.