facebook

Порошенко – російському журналісту: Запишіть, у листопаді українці їздитимуть до ЄС без віз, і вам бажаю

Президент України упевнений, що вже у листопаді громадяни України зможуть подорожувати до Євросоюзу без віз

Президент України Петро Порошенко переконаний, що в листопаді 2016 року Україна отримає безвізовий режим з Європейським Союзом. Про це глава держави заявив у четвер у нідерландському місті Маастрихт, передає “Укрінформ”.



584cf845d65e9e9c3c46daf4f678_232a0c9d36629f865b12

“Запишіть: спеціально для вас, хоча я не даю коментарів російським каналам. У нас у листопаді українці будуть подорожувати без віз. І я дуже бажаю, щоб колись до росіян також прийшла така можливість”, – відповів Порошенко на запитання російського журналіста.

Нагадаємо, під час зустрічей з лідерами ЄС у четвер сторони обговорили пришвидшення процедури скасування візових вимог українським громадянам. Президент Європарламенту Мартін Шульц також запевнив Порошенка, що в законодавчому органі ЄС є стала більшість, яка підтримує безвізовий режим для України.

Нагадаємо, як заявила в ефірі “5 каналу” виконавчий директор Українського центру європейської політики Любов Акуленко, Європа боїться напливу мігрантів, а Польща втратити українських працівників у разі надання Україні безвізового режиму.

Читайте також:  “Цукерки чи пиво?”: В Мережі обговорюють “домашнього” Порошенка. Ви тільки погляньте на нього

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.