facebook

Зарплата прокурорів може піднятися на 30-40 відсотків

Це планують зробити за рахунок скорочення кадрів.

1601855




За рахунок скорочення працівників заробітну плату прокурорам можуть підвищити на 30-40 відсотків, сказав в ефірі програми “Шустер live” заступник генерального прокурора України Давид Сакварелідзе, передає УНН.

“Мене здивував той факт, що в законі про державний бюджет було закладено максимальне обмеження зарплат держслужбовцям – прокурорам, суддям тощо. Не можна, щоб держава сама фактично скеровувала сигнал державним службовцям, я не буду вас стимулювати більше ніж ця мізерна зарплата і давайте шукайте самі додаток до неї”, – зазначив він.

Він додав, що не треба боятися платити високі зарплати держслужбовцям, зауваживши, що одночасно потрібно мати чіткі механізми контролю та виписані правила просування кар’єрними сходами.

“Зарплата – це дуже важливий компонент і ми зробимо все можливе, щоб за рахунок скорочення працівників прокуратури на 30-40 відсотків почати збільшення зарплати прокурора. Щоб з’явилася надія і стимул й ентузіазм у чинних і нових працівників прокуратури”, – зазначив Давид Сакварелідзе.

Раніше повідомлялося, що в Україні зменшилися зарплати.

Генпрокуратура оголосила набір нових співробітників

Читайте також:  Нардепи вимагають підвищити зарплату педагогам: офіційне звернення до прем'єр-міністра

Шукайте деталі в групі Facebook