facebook

У Хмельницькому протестувальники не дали виступити Потапу і Насті, заливши кров’ю клуб

Мітингувальники висловлювали своє невдоволення виступом артистів на території країни-агресора.

У Хмельницькому повинен був пройти концерт Потапа і Насті Каменських. Проте через протести концерт не відбувся. Про це повідомляє місцеве видання “Марічка NEWS”.

266473
За інформацією видання, напередодні концерту Потапа і Насті, уздовж приміщення клубу, в якому повинен був пройти виступ, зібралися місцеві мешканці з плакатами, мегафонами та іншим реквізитом. Хлопці в масках вигукували заклики до заборони концерту, підкріплюючи це висловлюваннями про творчу діяльність артистів на території країни-агресора.

В сім годин вечора люди вишикувалися навколо входу в заклад. Своє невдоволення учасники акції висловлювали гаслами про бойкот концерту, кидали в скляні двері яйця та інші реквізити, обливали їх кров’ю тварин. Ще одну банку з кров’ю розбили в холі закладу.

Протестувальників заспокоїв директор закладу Віктор Вікарчук, який оголосив про скасування заходу. Однак, це не зупинило мітингувальників – вони випустили в повітря петарди і димові шашки.

Зазначимо, раніше повідомлялося, що в Хмельницькій обл. заборонили концерти проросійських артистів. Заборона стосується осіб, які публічно підтримують агресію РФ, окупацію АР Крим і не визнають так звані “ДНР” і “ЛНР” терористичними організаціями.

Нагадаємо, Верховна Рада України провалила законопроект №4303, який пропонує заборонити виступати в Україні тим російським артистам, які не засудили агресію Російської Федерації (РФ). Для його прийняття в першому читанні за основу не вистачило голосів народних депутатів.

Читайте також:  Вдома чекає дитина і літня мати: у Польщі несподівано зникла українка (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.