facebook

Застрелився екс-начальник Качанівської колонії

Застрелився екс-начальник Качанівської колонії, де сиділа Тимошенко.

У Харкові попрощалися з колишнім начальником Качанівської колонії, де відбувала тюремний термін Юлія Тимошенко. Його знайшли мертвим ввечері 23 жовтня.

b9c3878f2a2977468fe190d584931d05

У поліцію про те, що трапилося заявила дружина покійно

го – чоловік звів рахунки з життям в гаражі свого будинку в селі Березівське Дергачівського району. Правоохоронці розповідають, Іван Первушкін вистрілив собі в щелепу з власного револьвера.

Травматичний револьвер вилучено, як речовий доказ. Слідчі кваліфікували подію, як самогубство.


– розповіли у відділі комунікацій ГУНП в Харківській області.

Причини, через які 55-річний Іван Первушкін зважився звести рахунки з життям поки не повідомляють. Причин може бути багато.

Іван Первушкін багато років працював в системі пенітенціарної служби і звільнився у вересні 2012-го року, через дев’ять місяців після того, як в колонію доставили екс-прем’єра Юлію Тимошенко.

Саме з цим періодом пов’язані скарги захисту екс-прем’єра на умови перебування в колонії і дії керівництва.

Наприклад, при Первушкін спростовував звинувачення, що Тимошенко голодує в колонії. Він особисто перевіряв її холодильник і говорив, що він забитий продуктами.

При Первушкін Тимошенко возили до лікарні і нібито застосовували до засудженої силу. Начальник колонії все заперечував і говорив. що його заступники Андрій Коваленко і Андрій Парамей “просто допомагали їй зайти в” швидку “і вийти з неї”.

Читайте також:  В Україні збільшився максимальний розмір допомоги по безробіттю

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.