facebook

Мати Вітні Х’юстон вперше розповіла про стан Боббі Крістіни

Бабуся дівчини, яка досі перебуває в комі, вперше прокоментувала її стан.

1601478




Мати Вітні Х’юстон вперше розповіла в ефірі радіостанції WBLS про стан здоров’я її внучки Боббі Крістіни Браун. Жінка повідомила, що вже не сподівається на одужання дівчини.

“Її стан не змінився. Великих сподівань на одужання немає”, – заявила Сіссі Х’юстон, яка раніше утримувалася від коментарів.

Наприкінці лютого повідомлялося, що спроба лікарів вивести Боббі Крістіну з медикаментозної коми провалилася. Тоді вони зменшили дозу ліків і прибрали дихальну трубку, але дані заходи викликали у Боббі судоми, тому медики повернулися до старих методів лікування.

Також у пресі ходили чутки про те, що дівчину хочуть відключити від системи життєзабезпечення в річницю смерті її матері, але вони так і не підтвердилися.

Боббі Крістіна Браун була виявлена ??у ванні власного будинку в Розуеллі 31 січня цього року непритомною. З 1 лютого вона перебуває в штучній комі через набряк мозку. На тілі та обличчі Боббі були виявлені синці та садна, проте її бойфренд Нік Гордон заперечує факт домашнього насильства. Чоловік заявив, що сліди на тілі Христини виникли після спроб привести її до тями.

Читайте також:  «Голос країни»: юнак із Кропивницького підкорив Тіну Кароль (ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook