facebook

В супермаркеті франківця переконали, що він розплатився фальшивими гривнями і змусили доплатити різницю

Франківець Андрій — постійний клієнт у супермаркеті “Пакко”, що на Вовчинецькій. Днями він, як звично, прийшов до магазину за продуктами, проте затримався там надовго. Охоронець попросив пройти до нього в кабінет і переконав хлопця, що кілька днів тому він розплатився на касі фальшивою куп’юрою в 500 грн. 


2014620112349_147773041080

“Мені показали 500 фальшивих гривень, а ще відео, де кілька днів тому я даю касирці купюру в 500 грн і забираю товар. Розповіли, що того дня, коли касирка здавала виручку в неї виявили 500 фальшивих гривень. Підняли відео з камер спостереження і, як вони сказали, побачили, що ці гроші дав саме я. Я був в такому шоці, що додаткових питань не задавав. Не міг збагнути, звідки в мене фальшива купюра. Але тоді я подумав, що через власну неуважність не помітив у своєму гаманці підробки.

Мені сказали написати заяву, таку ж написала дівчина на касі, що претензій одне до одного ми не маємо. Я відшкодував матеріальну суму і ми розійшлися з миром”, — розповідає хлопець.

Дивно, але як охоронець міг довести хлопцю, що купюра в 500 гривень, якою він розплачувався того дня — фальшивка? Якість відео явно не дає цього побачити. Чому охоронець не заявив у поліцію, а навпаки, переконував хлопця, що зайвий галас йому не на користь. Сам Андрій каже, що міг би подавати в суд, але вважає, що на послуги адвоката і судові довідки витратить значно більше.

0342.ua вважає цю історію надто підозрілою і просить читачів, які були в такій же ситуації, зв’язатися з журналістами видання.

Читайте також:  В Івано-Франківську загорівся супермаркет (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.