facebook

Помер відомий клоун Олег Попов

Олег Попов створив артистичний образ “Сонячного клоуна”. Помер клоун Олег Попов. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на народного артиста Росії Едгарда Запашного. “Олег Попов помер.

385874994

Мені щойно подзвонив гендиректор “Росдержцирку” Дмитро Іванов і повідомив про це”, — сказав Запашний. Читайте також: Відомий радянський актор помер у свій день народження Пізніше стало відомо, що Олег Попов помер в Ростові, де був на гастролях. Про це розповів гендиректор “Росдержцирку” Дмитро Іванов.

“Він почувався добре, дивився телевізор, і раптом це сталося, раптово”, – сказав Іванов. Олег Попов жив в Німеччині. З родичами обговорюватимуть, де відбудеться прощання, – в РФ або в Німеччині. “Ми поки не знаємо, яким був його заповіт. А похований він, ймовірно, буде в Німеччині “, – додав Іванов.

Нагадаємо, нещодавно у Київі померла відома актриса театру і кіно Валерія Заклунна. 74-річна актриса померла у лікарні “Феофанія”. Зазначимо, Валерія Заклунна була зіркою не лише театру, а й кіно, зокрема, славу артистці принесла роль у легендарній стрічці “Місце зустрічі змінити не можна”, а за роль у художньому фільмі “До останньої хвилини” вона отримала Державну премію України імені Тараса Шевченка.

Читайте також:  Помер відомий модельєр Патрік-Луї Віттон

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.