facebook

Топ-менеджери Samsung на колінах перепрошували за Galaxy Note 7

Так вони подякували китайським дилерам за те, що ті замовляють продукцію Samsung незважаючи на скандал з вибухами Galaxy Note 7.
У китайському місті Шицзячжуан представники південнокорейської компанії Samsung Electronics стали на коліна перед місцевими партнерами через відкликання самозаймистихсмартфонів Galaxy Note 7, повідомляє Tech Today.

1904006

За даними видання, більше двадцяти топ-менеджерів компанії стали на коліна під час зустрічі з дилерами в китайському місті Шицзячжуан.

Пізніше в Samsung пояснили, що на коліна опустилися корейські топ-менеджери компанії в знак подяки за те, що багато китайських дилерів замовили продукти Samsung, незважаючи на скандал з вибухами смартфонів Galaxy Note 7.

“Samsung – корейська компанія. У корейській культурі схиляння колін вважають жестом подяки і поваги”, – йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Видання також зазначило, що в Китаї чоловік може встати на коліна в знак поклоніння богам, щоб віддати данину поваги людям похилого віку або щоб висловити особливу повагу до іншої людини.

Це досить особистий жест, але в цілому в Піднебесній до цього ставляться набагато простіше, ніж в інших країнах.

Читайте також:  У селі на Долинщині згорів дерев’яний будинок, у власника – опіки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.