facebook

Переможець «Битви екстрасенсів» зробив пророцтво про Україну


Раніше учасник “Битви екстрасенсів” зробив передбачення про Україну, в якому заявив, що Україна залишиться цілою, а військові дії лише зміцнять її і зроблять сильнішою. Тепер ще один найсильніший медіум розповів про те, що скоро в країні настане мир, пише from-ua з посиланням на globalpress

849c804dea90a99ae4e0220e173af30b

Переможець “Битви екстрасенсів” Мохсен Норузі розповів про те, що в 2017 році для України настане період процвітання. Він упевнений в тому, що в найближчі дні Порошенко не зможе навести порядок в східних регіонах країни, але це лише справа часу: бойовики підуть!

Екстрасенс передбачив, що 2016 стане дійсно важким роком. Народу доведеться затягнути паски і перетерпіти непростий час. Причиною стане важкий період для всього світу, до того ж Україні непросто буде змагатися з європейською промисловістю.

Медіум, як і Гордєєв в прогнозі про Україну згадав дружину Порошенко Марину. Мохсен Норузі розповів, що вона буде рідко з’являтися на людях, але буде надійним тилом для свого чоловіка.

Читайте також:  Вона пiшлa з життя незабаром після випускного вечора. Тепер всі хочуть надіти її блакитне плаття з однієї дуже неймовірної причини

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.