facebook

“Гаррі, Гаррі, де у нього кнопка?” – цитата з к/ф “Пригоди Електроніка”

Гаррі Каспаров: путін намагається зруйнувати всю систему міжнародної безпеки



, яка склалася з 1945 року, по закінченні Другої Світової війни. Але перемогти у цій політичній партії господарю кремля не вдасться, прогнозує 13-й чемпіон світу з шахів, російський опозиціонер Каспаров в інтерв’ю Радіо Свобода.

«Він у принципі грає в свої ігри. В даному разі я би сказав, що це – аналогія із покером. Путін вміє блефувати, підвищувати ставки, і в нього є можливість підвищувати ці ставки. Його нічия думка не хвилює, ні пересічних росіян, ні парламенту. Однак потенціал путінського блефу вже вичерпується, адже вже пішов у хід «ядерний шантаж». І все-таки варто не забувати – ресурси сьогоднішньої росії – неспівставні в порівнянні із ресурсами СРСР. Звісно, путін дуже небезпечний, але це не Сталін другої половини сорокових років. Тож ми розуміємо, що росія сьогодні досить слабка і економічно, і соціально», – констатував Гаррі Каспаров.

На його думку, при всій складності свого нинішнього становища, Україна здатна зрештою вистояти у протистоянні з росією за допомоги Заходу. На Заході ще не в змозі побачити глобальні наслідки дій путіна проти України, зауважив Каспаров. Але поступово західна бюрократія починає розуміти, що примирення з агресором неможливе і відсічі йому не уникнути. Тому шанси України в цьому протистоянні зростають.
Джерело – http://www.radiosvoboda.org/content/article/26925100.html

Читайте також:  Невідомий забіг у автобус, облив жінку бензином і підпалив

Шукайте деталі в групі Facebook