facebook

Анджеліна Джолі перемогла: діти дісталися їй остаточно

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі та її чоловік Бред Пітт дійшли згоди щодо того, з ким залишаться їх шестеро дітей.

Картинки по запросу брэд питт

Відтепер одноосібна опіка над дітьми належить Анджеліні, а Бред зможе лише відвідувати їх в присутності психологів. Представники Джолі повідомили:

Ми підтверджуємо, що в питаннях догляду за дітьми вирішила юридична угода, прийнята і підписана обома сторонами більш ніж тиждень тому. Відповідно до цієї угоди, шестеро дітей залишаться з матір’ю і продовжать терапевтичні зустрічі зі своїм батьком. Це рішення було прийнято в інтересах дітей.

7d72b29ecd86e2c4f0512eab4adf9405


 

Також представник актриси натякнув на причину розпаду шлюбу Анджеліни і Бреда:

Ми не будемо обговорювати деталі. Ми сподіваємося, що тепер стало ясно, які події впливають на благополуччя неповнолітніх дітей, призвели до розпаду сім’ї. Ми вважаємо, що обидві сторони питання прагнуть залагодити ситуацію, і вони просять вашого розуміння в цей складний кризовий для них час.

Картинки по запросу джоли дети

Нагадаємо, що на початку листопада Бред Пітт подав перше, з моменту оголошення Анджеліною Джолі про їхнє розлучення, прохання до суду. Актор наполягав на спільній юридичній та фізичній опіці над дітьми – Паксом, Меддоксом, Захарою, Шайло, Вів’єн і Ноксом. І якщо тоді це право належало Анджеліні лише тимчасово, то тепер – остаточно…

Картинки по запросу джоли дети

 Тобто, Бред Пітт залишився без дітей…

Картинки по запросу брэд питт

Читайте також:  “Було помітно, що чоловіка труcилo”: 23-річний хлопець рoзгрoмив приймальне відділення дитячої лiкaрнi у Львові і пoбuв лiкaрiв

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.