facebook

На Прикарпатті у ДТП загинув працівник поліції

Вчора ввечері близько 22 години у с.Устя Снятинського району трапилася трагічна ДТП, у якій загинув працівник поліції, начальник сектору превентивної діяльності Снятинського відділення поліції майор поліції Василь Майданський.

555268a81cd0d746b38568c2f44f69036d8fe0e0

Про це повідомив у мережі т.в.о



. начальника Головного управління Національної поліції  в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

Він пішов у вічність на 33 році життя. Керуючи власним автомобілем «Ауді-80», перебуваючи поза службою, Василь Майданський при ускладнених погодніх умовах – дощові опади, на неосвітленій ділянці дороги не впорався з керуванням, з’їхав з проїжджої частини дороги та допустив наїзд на металеве огородження на обочині дороги. Отримані травми виявилися несумісні з життям, він загинув на місці події. У Василя залишилося дві донечки 7 та 4 річного віку дружина та батьки для яких він був люблячим батьком, чоловіком та турботливим сином.

“Василь Васильович віддав службі понад півтора десятка років. Добросовісно та відповідально відносився до виконання службових обов’язків, користувався заслуженим авторитетом серед колег, друзів і знайомих, пише Віктор Шкутов. – Від імені керівництва прикарпатської поліції та всього особового складу висловлюю щире співчуття рідним і близьким покійного. Запевняю, що сім’я не залишиться без нашої турботи і опіки, а пам’ять про колегу, відданого правоохоронця, назавжди залишиться у наших серцях. Хай земля йому буде пухом і вічна пам’ять”.

Читайте також:  У ДТП на Херсонщині загинули мама з дочкою, але водія не затримали

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.