facebook

Вільне озеро: учасники ініціативи показали, як міг би виглядати міський парк Франківська

Учасники ініціативи проти забудови рекреаційної території біля міського озера в Івано-Франківську продовжують наводити приклади того, як можна облаштувати цю зелену зону.




1

Парк, дружній до людей, представив франківцям у групі “Вільне озеро” учасник ініціативи, а також учасник проекту “Гарячий спорт” у Франківську Олег Гатало.

“Місця щасливих людей” vol.5 – Vallon Park, Lyon, France, – написав він і запропонував фото.

“На цей раз я хочу вам показати, як можна зробити парк дружнім для людей і при цьому без якихось видатних дорогих споруд. Просто використовуючи природний ландшафт і доклавши деяких зусиль. Ми цілком можемо зробити таке власними силами, без серйозних фінансових витрат”, – звернувся Олег Гатало до громади.

Наразі група “Вільне озеро” – ініціатива проти забудови міського озера у Франківську у Фейсбук налічує понад 700 учасників.

7 1 2 3 4 5 6

джерело http://kurs.if.ua/news/vilne_ozero_uchasnyky_initsiatyvy_pokazaly_yak_mig_by_vyglyadaty_miskyy_park_frankivska_16757.html

Читайте також:  З міського озера у Франківську та Бурштинського водосховища рибінспектори витягли стометрові браконьєрські сіті

Шукайте деталі в групі Facebook