facebook

Трамп розповів про “прекрасний” лист від Путіна

Президент США повідомив, що отримав “прекрасного” листа від російського лідера, додавши, що найближчим часом у них запланована телефонна розмова.

Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що незабаром планує провести телефонну розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, повідомляє Бі-бі-сі. “В інтерв’ю газеті Wall Street Journal Трамп повідомив, що отримав “прекрасне” лист від російського лідера, додавши, що найближчим часом у них запланована телефонна розмова”, – йдеться в повідомленні.

U.S. President-elect Donald Trump speaks at election night rally in Manhattan, New York

 

Путін направив вітальну телеграму Трампу вранці 9 листопада, коли стали відомі результати президентських виборів у США. Як повідомляв Кремль, у посланні російський президент висловив сподівання на спільну роботу з виведення російсько-американських відносин з кризового стану, а також за рішенням актуальних питань міжнародного порядку денного та пошуку ефективних відповідей на виклики глобальної безпеки”.

Того ж дня прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков в бесіді з журналістами повідомив, що президент Росії не планує жодних контактів з республіканцем Дональдом Трампом до його офіційного вступу на посаду глави держави. Наступного дня Пєсков заявив, що російська влада поки продовжує працювати з діючою американською адміністрацією, а від нового президента чекає конструктивних сигналів. “Розбіжності між Москвою і Вашингтоном неминучі.

Але головне – наявність політичної волі і головне – мати бажання вирішувати всі проблеми шляхом діалогу”, – сказав Пєсков. Під час передвиборчої кампанії Дональд Трамп передбачав, що відносини з Росією покращаться в разі його перемоги. У липні 2015 року, оголосивши про намір висуватися на посаду президента, Трамп сказав: “Я думаю, що буду відмінно ладити з Володимиром Путіним”.

Читайте також:  Соцмережі “вибухнули” порівняннями фото: “Путін vs Чикатило”!!!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.