facebook

Від яких жінок чоловіки… втікають?

Чоловік готовий віддати свою свободу одній-єдиній, але коли по периметру його життєвого простору виставлятимуть червоні прапорці, він обдумуватиме план втечі

 

____8362_729x547

Чоловіки назвали типи жінок, від яких чимдуж тікають і з якими ніколи не будують тривалих стосунків.

10 типів жінок, від яких тікають, або чого так бояться чоловіки:

1. Зайва самовпевненість


пфици

Чоловіки називають таких жінок – “Леді – у мене все круто”. Такі жінки відразу дають зрозуміти, що спустилися з небес на землю не з цікавості, а скоріше зробили послугу своєму чоловіку. У них мало часу, вони постійно поглядають на годинник, і в основному все спілкування з ними зводиться до вислуховування розповідей про те, як у них все круто – на роботі, в сім’ї, та, о парадокс (!), навіть в особистому житті! І нічого страшного, що насправді у неї, напевно, все жахливо, вона робить вигляд, що вона маленька незалежна “Швейцарія” на переговорах з великою, але відсталою Росією.

2. Надмірна витонченість

Ще одна риса, яка “виморожує” чоловіків у жінках – це їхня надмірна витонченість. Вона захоплюється “раннім Роденом”? Вона ходить на всі фестивалі авангардного кіно? Без шансів. Більшість чоловіків з їх любов’ю до простих земних речей будуть почуватись “білими воронами” в зграї витончених і просунутих хіпстерів, з якими вона себе почуває “у своїй тарілці”.

3. Надмірна “правильність”

Такі жінки одразу після знайомства починають тиснути на тебе своєю правильністю. Вона не п’є ні краплі алкоголю, вона не курить, вона лягає спати рівно о 23:00, вона займається йогою… У чоловіків відразу підсвідомо виникає питання – а сексом вона взагалі займається чи теж вважає це поганою звичкою?! Чим більше чоловік дізнається про таку жінку, тим більше розуміє, що з нею він ніколи не зможе бути собою – цілою колекцією поганих звичок, від яких він не збирається відмовлятися.

Читайте також:  У військовій частині на Львівщині військовий жорстоко вбив колегу: трагедію приховали

4. Маніакальне бажання вийти заміж

оавпрвлпви

Якщо чоловіка на другому побаченні ведуть на знайомсто з батьками – він хоче тікати! Так думає більшість чоловіків – у цьому можна не сумніватися. Таких жінок можна відразу розпізнати за розповідями про сімейні цінності, про те, що батьки познайомилися ще в інституті й досі разом, про те, як важливо звити своє “сімейне гніздечко”. Чоловіки не проти “сімейних гніздечок”, але своєю нетерплячістю і небажанням дати подіям розвиватися природно і поступово, жінки закладають у коханих підозру – чи не буде “сімейне гніздечко” фактично “загоном, де пасуть телят”.

5. Впевненість у тому, що чоловік – це ще один її гаманець

Жоден нормальний чоловік не дозволить жінці заплатити за вечерю чи за таксі на першому побаченні. Але практично всіх чоловіків “виморожує”, коли жінка вважає, що це чи не основна місія чоловіка – платити і оплачувати. Скромність на перших побаченнях тільки вітається. Спроба жінки заплатити за свій коктейль буде зупинена чоловіком, але зарахується як 10 додаткових балів “у її карму”. Для чоловіка це сигнал – я жінка, але я не шукаю спонсора. Я проводжу час з тим, кого сама обрала, а не з тим, хто оплачує мої рахунки.

6. Бажання оточити чоловіка тотальною увагою і турботою

Чоловік нервується, а не радіє, коли він прокидається, а в його телефоні вже світиться “Доброго ранку милий!” І купа сердечок, цьомчиків і смайликів. Він їде на роботу, а в телефоні вже її фотка в піжамі з сумним смайликом – “Я так сумую”. Не дай Бог, якщо там ще з’явиться пухнасте кошеня або цуценятко! Поки він їхав на роботу, вона вже зайшла в його профіль на Facebook і “лайкнула” всі його фотки. Чоловік розуміє – його оточили. Генетично практично у будь-якого чоловіка є маніакальне бажання бути вільним. Він, в принципі, готовий віддати свою свободу тій єдиній, яку полюбить, але коли по периметру життєвого простору чоловіка виставлятимуть червоні прапорці, він швидше за все обдумуватиме план втечі.

Читайте також:  “Холоднокровно вбивав мого 5-річного сина у власному будинку”: Моторошні подробиці різанини під Києвом

7. Вчителька старших класів

пворвп

Таких жінок можна розпізнати навіть за їх манерою одягатися. Швидше за все, це строгий діловий костюм, а якщо це навіть “casual”, то в жодному разі він не повинен підкреслювати її сексуальність. Вона – ходяча енциклопедія і в неї на все є своя думка. Вона не розуміє просту істину, що треба трохи підіграти чоловікові, полестити його самолюбству, прикинутися іноді наївнішою, ніж вона є насправді. Вона генерує безліч незручних моментів, демонструючи глибокі знання в механіці, точних науках, політиці та бізнесі.

8. Надмірна зацикленість на своєму зовнішньому вигляді

Все життя таких жінок присвячене служінню своєму тілу. День ділиться на дві частини – до і після салону. Що отримуємо на виході? Доглянуте тіло, ідеальна шкіра, але порожнеча всередині… Вона настільки захопилася зовнішньою красою, що забула чи забила на внутрішню. Безумовно, чоловіків приваблюють доглянуті жінки, Але… для тривалих відносин цього не достатньо.

9. Переконана кар’єристка

фпмиити

З такою жінкою цікаво обговорити стан світової економіки, ціни на нафту і курси валют, але через деякий час чоловік розуміє, що бізнес чи кар’єра – це єдине, що її по-справжньому захоплює. Це страшно, адже в традиційному розумінні чоловіка, на першому місці у жінки повинні бути зовсім інші цінності – сім’я, діти, дім. Як правило, такі жінки переходять зі статусу “половинок” у статус “просто друг” або “цікавий співрозмовник”.

10. Жінка – “міль”

Чим страшна міль? Тим, що вона безбарвна, безшумна і безлика. Так часто чоловік зустрічає жінку, яка, здавалося б, всім підходить – і мила, і вихована, і домашня… Але чогось в ній не вистачає. Не вистачає життя, не вистачає вогню, хоча б іскорки! Вона може стати тінню чоловіка, але ніколи не стане доповненням його іміджу. Навіть якщо у них почнуться відносини, він буде ховати її від друзів, втім “жінка – міль” володіє унікальною здатністю залишатися непоміченою навіть у найгучнішій компанії.

Читайте також:  Це просто ЖАХ! Він гігант! На Городенківщині до чоловіка приповз рідкісний величезний гад. ВІДЕО

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.