facebook

Франківські райдери відкрили сезон катанням у міському парку. ФОТО

Снігопад, який накрив Івано-Франківськ за минулу добу, для учасників франківської групи райдерів IFRider став нагодою відкрити сезон.
Франківські райдери влаштували катання на гірці в міському парку. Скористалися навіть сходами стадіону “РУХ”.

1cgvb3x6w0s

Учасники групи IFRider катаються вже давно – понад 10 років. Починали з Яблуниці і Драгобрату. Власне, фрірайдом – тобто катанням поза підготовленими трасами і поза територіями, які обслуговує гірськолижна індустрія, – зайнялися 5-6 років тому. Франківці неодноразово займали призові на змаганнях з фрірайду. Учасники групи катаються і в Україні, і за кордоном.

Сам проект IFRider створили задля спілкування, аби ділитися своїми успіхами, і для комунікації із потенційними спонсорами. Серед його засновників – Руслан Гарбуз і Юрій Голод, загалом у групі зараз 6 райдерів.

Цьогорічний сезон хлопці відкривали на Драгобраті ще 14 жовтня, а катання у парку – то відкриття сезону власне для Франківська.

“Хочемо акцентувати, що всі учасники групи відповідно споряджені для походів та катання в горах та мають необхідні знання щодо цього, оскільки це є досить незебпечним видом спорту. Не радимо людям пробувати це без відповідної підготовки”, – застерігають франківські райдери.

0m5evt_lmji2020120

dyo_8ehqwws


qo3wvwaspu47717

Читайте також:  На Пасічній молода дівчина викинулася з вікна

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.