facebook

На Прикарпатті затримали жінку, що пограбувала квартиру, відібравши в дитини ключі

Як встановили, раніше судима мешканка Коломийщини, відстеживши 12-річну дівчинку, яка із школи ішла додому, перед входом до квартири вихопила у дитини ключі, застосувавши фізичне насильство, та відкрито пограбувала помешкання.

741 (2)

24 жовтня до Івано-Франківського відділу поліції звернулася 35-річна франківчанка, мати дівчинки, з повідомленням про крадіжку золотих виробів та грошей з їх квартири невідомою особою, жінкою смуглявої зовнішності, інформує прес-служба нацполіції в області.

Правоохоронці одразу прибули на місце злочину та розпочали слідчі (розшукові) дії щодо документування події та встановлення особи зловмисниці. У ході проведених заходів поліцейські встановили підозрювану, котра в присутності дитини зайшла у квартиру та викрала ювелірні вироби:ланцюжок з підвіскою, два перстні, пару сережок, браслет та грошові кошти в сумі 400 грн.

Нею виявилася неодноразово суджена за скоєння різних злочинів 47-річна жителька Коломийського району, яка кілька місяців тому звільнилася із місць позбавлення волі, де перебувала у загальному майже 20 років. Награбоване «смуглявка» збула, а на виручені кошти збагатилась, проте не надовго. Саме на день народження зловмисниці – 11 листопада, коли їй виповнилося 47 років, жінці оголосили підозру вчинення нею чергового злочину, передбаченого ч.3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Судом обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проводиться слідство. Згідно санкції статті передбачено ув’язнення на строк від 4 до 8 років.

Читайте також:  У Харкові вночі прогримів черговий вибух

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.