facebook

Олександр Шевченко: бажаю меру продати не тільки свої подарунки, а й віддати награбовані гроші…

Народний депутат України Олександр Шевченко відповів на закиди міського голови Івано-Франківська “про шість годинників”.

06gMqidxUEs

Нагадаємо, вчора, 15 листопада, під час акції протесту від УКРОПу “Баба для мера” міський голова Руслан Марцінків



на запитання активістів, “чому місто не прибирається від снігу?” відповів, що нехай Олександр Шевченко продасть два зі своїх шести годинників та купить техніку.

 

 

Олександр Шевченко відповів на закиди мера на своїй сторінці у Фесбуці:Нашого чудового Мера Франківська турбує те, що у мене є декілька годинників, які мені за двадцять років у бізнесі подарували мої Друзі. Чесно, навіть жодного не купував собі сам. Пропонує мені, про що говорить франківцям, продати годинники та купити снігоприбиральну техніку для міста, начебто подарунки не передаровують і не продають.

Тому бажаю меру продати не тільки свої подарунки, а й віддати награбовані гроші, які він возить своїм господарям, залишаючи частину собі і своїм поплічникам, та купити все необхідне для господарки міста. Грошей вистачить не тільки на Франківськ.

Рано чи пізно, залежить від нас всіх, франківців, чи нашому місту поталанить з владою… Всього Всім доброго!!!

P.S. Сніг за моєї участі перетворив просте гуцульське село в найкращий туристичний центр східної Європи з щоденним перебуванням десятків тисяч туристів. Цілий регіон почав жити заможно. Немає нам потреби працювати в інших країнах. А у що перетворився і продовжує перетворюватись Франківськ за Мера Марцінківа вирішувати Вам, франківці”, – зауважив Олександр Шевченко.

Читайте також:  На Одеському припортовому заводі проводять обшуки

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.