facebook

Україна підписала кредитну угоду з Канадою

Підписано кредитну угоду на 200 млн канадських доларів, повідомила міністр фінансів.

1601946




Україна підписала кредитну угоду з Канадою на 200 мільйонів канадських доларів, повідомила міністр фінансів України Наталія Яресько.

“Україна підписала кредитну угоду на 200 млн канадських доларів з Канадою. Спасибі нашим міжнародним партнерам за підтримку!” – Написала вона в Twitter.

Німеччина і Канада узгодили дії щодо України

За її словами, кредит під низьку процентну ставку від Канадського експортного агентства допоможе стабілізувати українську економіку і відновити її зростання.

“Це вже друга позика на 200 млн канадських доларів з вересня 2014 року. І це потужний сигнал підтримки наших реформ з боку G7”, – зазначила Яресько.

Раніше повідомлялося, що Канада виділить 7,1 млн канадських доларів для підтримки реформ виборчого процесу в Україні. Зазначалося, що 1,2 млн канадських доларів будуть виділені ОБСЄ на підтримку організації та координації зусиль виборчого процесу в Україні.

Нагадаємо, Канада розширила персональні санкції, включивши до списку 37 громадян Росії і України, яким буде заборонений в’їзд на територію країни. Про це повідомляється на сайті прем’єр-міністра Канади Стівена Харпера.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Смертельне ДТП у Польщі: український консул зустрівся із рідними загиблих

Шукайте деталі в групі Facebook