facebook

Комунальний парад: В Івано-Франківську чиновникам порадили пройти тижневу практику посипання тротуарів мокрим піском (фото)

Сьогодні, 16 листопада, на площі перед адмінбудинком мер Івано-Франківська Руслан Марцінків зібрав усіх комунальників, аби показати, скільки людей прибирають місто від снігу.

T-lI9JmBjS4

Наскільки доцільно проводити такі акції сьогодні головний комунальник міста



Михайло Смушак
відповісти не зміг. Натомість директор “Муніципальної дорожної компанії” Віталій Буркозапевнив журналістів, що комунальні служби працюють цілодобово і в місті повний порядок з прибиранням вулиць.

Міський голова Руслан Марцінків визнав, що не вистачає ні людей, ні техніки:

“Зима може бути довгою і нам треба порадитись, як ми будемо працювати далі”, – звернувся мер до працівників комунальних служб.

“Я переконаний, що ми можемо зробити так, щоб місто краще прибиралося”, – додав міський голова.

Зауважимо, що на зустріч з комунальниками прийшли і іванофранківці невдоволені прибиранням вулиць. Найбільше людей хвилює чому не прибрані зупинки громадського транспорту та не посипані тротуари.

Свої претензії до міської влади висловили і самі двірники. “Переодіньте того начальника (Віталія Бурка – ред.) в наш костюм і най прийде до нас на практику на тиждень, най попробує посипати тротуари мокрим піском”, – запропонували прибиральники.

Наостанок мер зробив перекличку підрядних організацій та подякував всім за роботу.

Нагадаємо, від неділі франківські комунальні служби боролися зі снігом у місті.

sIQg0cfO8xg

QfcnI_sTfz4

ZI6HOawDNLM

uWZ_NW11yVw

 

Читайте також:  Медики виявили новий “невидимий” підвид штаму OMICRON, BA.2 і назвали його симптоми та особливості

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.