facebook

У Раді хочуть позбавити Саакашвілі громадянства і видати його Грузії

Автором ініціативи став нардеп Вадим Рабінович. Народний депутат Вадим Рабінович закликає видати Михеїла Саакашвілі Грузії. Про це він заявив в інтерв’ю ТСН.

0233e4172a033c4f3b63a4380d9c702a


За словами Рабіновича, він звернувся в Генпрокуратуру та МВС із проханням розглянути екстрадицію колишнього голови Одеської обласної адміністрації. Оскільки Україна не може екстрадувати своїх громадян, Рабінович пропонує український паспорт у політика забрати. Із відповідною ініціативою він звернувся до президента Петра Порошенка.

«У зв’язку з тим, що були порушені при видачі йому громадянства закони України, я попросив повернути все в законну площину – позбавити його громадянства треба. Крім того, у нас підписано договір із Грузією про видачу міжнародних злочинців. Давайте не порушувати договір, не сваритися через одну людину з Грузією – і видамо його», — запропонував нардеп.

Сам Саакашвілі, попри численні звернення ТСН, на цю заяву не відреагував. Раніше слова Саакашвілі про нібито націоналізацію ПриватБанку Ігор Коломойський назвав «маячнею божевільного».

Читайте також:  Саакашвілі відреагував на позбавлення його грузинського громадянства

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.