facebook

Бойовики “ЛНР” розстріляли понад 80 овець місцевого жителя

Снайпери з терористичної організації «ЛНР» в селі Болотене, яке розташоване в Станично-Луганському районі на березі Сіверського Дінця, розстріляли отару овець.

5e78786d407487a5e670690ffa6c8c36


Фермерське господарство Миколи Бікетова стоїть на березі річки, по якій проходить лінія розмежування вогню, повідомляють прес-служба голови Луганської військово-цивільної адміністраці Геннадія Москаля.

На протилежному березі облаштувалися снайпери бойовиків, котрі вправляються в стрільбі, розстрілюючи домашніх тварин. За останні кілька місяців вони розстріляли близько сотні овець, при цьому цілилися переважно в шию тварин. Більшу частину “здобичі” (близько 80 туш) бойовики, переправившись через річку, забрали собі на їжу, а решту господар підібрав і закопав у себе на господарстві. Востаннє тварин розстрілювали з берега, що контролюється так званою “ЛНР”, у четвер (26.03).

— ЛНР воює не тільки проти “київської хунти”, а й проти овець, — каже Геннадій Москаль. — Те, що мирні мешканці, котрі займаються фермерством, зазнають при цьому величезних збитків, бойовиків абсолютно не цікавить. То хто після цього справжні барани – нещасні розстріляні тварини чи так звані «защитники русского мира»?

джерело http://vikna.if.ua/news/category/ua/2015/03/29/32149/view

Читайте також:  ХОЧЕТЬСЯ ПЛАКАТИ”Нагороджували за рогом школи, а не на лінійці”: У мережі скандал, осуджують школу в якій навчається син загиблого в АТО

Шукайте деталі в групі Facebook