facebook

Лещенко, Заліщук та Найєм вийшли з керівництва партії ДемАльянс

Народні депутати від БПП Сергій Лещенко, Світлана Заліщук та Мустафа Найєм більше не є членами керівництва партії Демократичний Альянс.

Про це йдеться у повідомленні організації у Facebook.

11_main_ukr

“Переобрано співголів ДемАльянсу! Вітаємо Вікторію Пташник та Василя Гацька! Дякуємо Світлані Заліщук за плідну роботу!”, – зазначається у повідомленні.

Натомість, до правління партії увійшли Артем Романюків, Максим Черкасенко, Владислав Оленченко, Євгенія Матейчук і Ігор Андрійченко.



Як повідомлялося, 19 листопада партія провела з’їзд, на якому переобрали нове керівництво.

14 листопада народних депутатів із фракції БПП Світлану Заліщук, Мустафу Найєма, Наталію Новак і Віталія Чепиногу виключили з міжнародних делегацій, мотивуючи це членством депутатів в інших партіях.

Раніше повідомлялось, що політична сила Демократичний Альянс закликала президента України Петра Порошенка відмовитися від балотування на другий термін.

Нагадаємо, що у липні 2016 року було оновлено склад правління ДемАльянсу, до якого увійшли 11 осіб, зокрема, народні депутати Мустафа Найєм, Вікторія Пташник, Сергій Лещенко, співголови Василь Гацько та Світлана Заліщук, екс-замміністра освіти та науки Олег Дерев’янко, екс-замміністра екології Світлана Коломієць та інші.

Читайте також:  Пpocлуxaлa пpoмoву Зeлeнcькoгo. Мaмaмiя. Вiн нe пpeзидeнт. І ocь чoму – блогерка

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.