facebook

15 000 євро за ідею. Франківців запрошують подавати інноваційні проекти на Urban Action

Британська Рада в Україні, Ґете-Інститут Україна та CANactions запускають програму Urban Action, яка профінансує інноваційні ідеї для розвитку міста.

Cw6bLLRUAAA0jSQ1-800x527

Програма створена для ідентифікації, підтримки та втілення інноваційних проектів міського розвитку, покликаних вдихнути нове життя в середні постіндустріальні міста по всій Україні. Особливу увагу приділять підтримці громад, які організовано працюють над вирішенням міських проблем і прагнуть залучити британський та німецький досвід в цій сфері.

З надісланих пропозицій група міжнародних експертів обере два найперспективніші проекти, кожен з яких отримає до 15,000 євро



на втілення. Підтримку нададуть найбільш інноваційним архітектурним/урбаністичним проектам з культурною складовою, націленим на вирішення викликів, що стоять перед постіндустріальними містами України (з населенням у  50,000 – 600,000).

Агенції міського розвитку з Німеччини та Великої Британії будуть консультувати команди проектів-переможців, які також зможуть відвідати дані країни в рамках спеціальної навчальної подорожі по локаціях, що вже були успішно ревіталізовані.
Ключові дати:

Початок прийому заявок

15 листопада 2016

Кінець прийому заявок

16 січня 2017

Оголошення шорт-листу

24 січня 2017

Оголошення переможців

1 лютого 2017

Реалізація

лютий – листопад 2017

Для участі заповніть аплікаційну форму на сайті http://urbanaction.com.ua/ (включно з бюджетом) англійською мовою та надішліть на [email protected] до 16 січня 2017 року з темою листа “Urban Action: Ім’я вашого проекту”.

Читайте також:  Поїхав на заробітки: розшукують чоловіка, який не повернувся з Польщі

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.