facebook

Між учасницею «Голос.Діти-3» з Франківська та її суперником спалахнула закоханість

Найближчої неділі о 21:00 в «Голос.Діти-3» на телеканалі «1+1» відбудеться новий етап проекту під назвою «пісня за життя» («нокаути»). На цьому етапі шість учасників команди кожного тренера заспівають сольні пісні, які виберуть самостійно.

Діти-3
По закінченню цього етапу у кожного тренера залишиться всього два учасники – фіналісти, які виступлять у прямому ефірі. Це останній етап, на якому тренери Тіна Кароль, Потап і MONATIK впливають на долю своїх підопічних. Переможця у фіналі визначать глядачі шляхом телефонного і смс-голосування.

Конкурентами на самому драматичному етапі проекту «пісня за життя» стануть учасники команди MONATIK романтичний Влад Фенічко і талановита Юля Радчук. Як стало відомо днями, учасників пов’язує не тільки дружба, а й перші серйозні глибокі почуття, в які вилилося знайомство і дружба на проекті. Незважаючи на те, що Влад живе в Полтаві, а Юля – в Івано-Франківську, вони не уявляють свого життя один без одного.

За лаштунками проекту ведуча «Голос.Діти-3» Катя Осадча запитала у Влада, наскільки серйозні стосунки у нього з Юлею. На що найромантичніший учасник проекту відповів соромливо, але впевнено: «Так, у нас все серйозно!»

«Юля, тобі зараз заздрять всі дівчата країни!» – сказав MONATIK після того, як Влад зі сцени зізнався у своїх почуттях до Юлі.

Чи розділять юних закоханих результати етапу «пісня за життя» і хто з учасників команди Тіни Кароль, Потапа і MONATIK потрапить до фіналу, глядачі дізнаються вже найближчої неділі, 27 листопада, о 21:00 на телеканалі «1+1».

Фенічко (2)

Радчук (2)


Читайте також:  Чому розмір жіночих грудей вимірюють літерами (тлумачення розмірів)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.