facebook

Інтернет-кавалер призначає побачення, присипляє і грабує довірливих українок

Чоловік поширює в мережі свої фото, однак досі залишається невловимим для правоохоронців. У Чернігові псевдокавалер знайомиться і фліртує з жінками в інтернеті на сайтах знайомств, а на реальному побаченні присипляє клофеліном і краде гроші та коштовності. Сторінки чоловіка в мережі підписані іменем Давида Мамедова з Харківщини, а правоохоронці кажуть, що мають до невловимого залицяльника купу запитань по схожих інцидентах в інших регіонах країни, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

8ae0b873efcf53c2f52e895eb70e90d1

Довірливі українки кажуть, що після побачень в однієї зник навіть автомобіль. На Чернігівщині жертвами цього шахрая вже стали 5 жінок. “Одній із жінок він перераховував на банківську картку гроші, щоб вона винайняла квартиру, інші жінки забезпечені тут житлом. Він приїздив, купував продукти харчування та спиртні напої, їхали на квартиру. Там жінки раптово засинали”, – розповіла речник Чернігівського відділу поліції Наталія Човпило.

Одна із потерпілих телефоном погодилась розповісти про своє побачення. Вона ледь вижила після лев’ячої дози снодійного. Прокинулась вдома сама, без золотих прикрас і мобільного телефона, з порожнім гаманцем. А кавалер встиг вночі зняти у банкоматі усі гроші з її картки. “Я подрузі написала, що мене пограбували, що мені зле, двері відкриті, приїжджай. Вона медсестра, приїхала і вдома поставила крапельницю.


Це мене врятувало. За своє життя я перенесла сім операцій. Він, вочевидь, переборщив із дозою”, – каже постраждала. Ніхто із потерпілих не може пригадати момент, коли чоловік підсипав снодійне у напої. Підозрюють, що це таки був клофелін, бо він не має кольору, смаку та запаху. От тільки підтвердити це не так і просто – чернігівські медики не пригадують, коли востаннє лабораторно виявляли клофелін у крові.

Читайте також:  Івано-Франківщина потребує півмільярда гривень допомоги для ліквідації наслідків повені - Шмигаль

“Вони звертаються, але на другий-третій день, а клофелін дуже швидко розщеплюється у крові. Дуже. Вже через 48 годин його неможливо визначити навіть у лабораторних умовах”, – каже головний нарколог області Петро Седень. Як уже повідомлялося, інтернет-кавалер розкрутив довірливих українок на сотні тисяч гривень. А чимало заміжніх жінок бояться давати свідчення проти свого кривдника. Кореспондент ТСН Алла Скорик

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.