facebook

Саакашвілі: Україна застрягла в корупції через групу бариг

У Києві відбулась акція протесту “Руху нових сил” Міхеіла Саакашвілі.


У Києві біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу відбулась акція протесту “Руха нових сил”Міхеіла Саакашвілі “Остання зима цієї Ради”.

94_main

За інформацією кореспондента UA1, участь в мітингу взяло кілька тисяч людей, серед яких – екс-заступник генпрокурора Давід Сакварелідзе, екс-глава Одеської митниці Юлія Марушевська та нардеп від БПП Сергій Лещенко.

Під час свого виступу Саакашвілі заявив про вимогу дострокових парламентських виборів, аби “блискавично і безкомпромісно навести лад в країні” – “Ми вимагаємо призначити нові позачергові вибори, з новим ЦВК, з новим законом про вибори”.

“На очах у всіх крадуть заводи, крадуть все, до чого дотягуються. Вам не здається, що Україна затрягла у магічному колі корупції? Так і є, але магії там немає, там є маленька група бариг. Вони забирають все багатство нашої країни. Настав час сказати цій малій шайці, що віднині народ буде вирішувати напрям нашої країни, віднині уряд буде звітувати перед людьми, а не олігархами”, – підкреслив Саакашвілі.

Крім того, він запевнив, що у разі приходу до влади його команди відбудуться “посадки представників нинішньої влади, зниження податків, судова реформа та наведення порядку в країні”, при чому останнє, за його словами, може відбуватись “дуже жорстко”.

Разом з тим, Саакашвілі заявив, що влада його боїться і намагається вигнати з країни, оскільки він не лише знає, “як перебороти корупцію, як розхитати їхній картковий будинок”, а й відкрито про це говорить, створюючи “не нову партію, а новий політичний клас”.

Читайте також:  У кожної “палиці” - своя місія: без року Палиці не настав би час Саакашвілі

Шукайте деталі в групі Facebook