facebook

Через пошкодження підземного кабелю електропостачання злітної смуги, вчора ввечері івано-франківський аеропорт не зміг приймати літаки

Через пошкодження підземного кабелю електропостачання злітної смуги, вчора ввечері івано-франківський аеропорт не зміг приймати літаки

Результат пошуку зображень за запитом “злітна смуга вночі”

У понеділок ввечері, о 20.53 годині, на лінію 101 в ОКЦ УДСНС в області надійшло повідомлення про те, що в ДП «Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ» відсутнє електропостачання, внаслідок чого не може здійснити посадку рейсовий літак «Київ – Івано-Франківськ» авіакомпанії МАУ.

Черговий диспетчер аеропорту інформацію підтвердив.

0e4c5df7c8e44c86d4c4b5dd87bf58af

Згідно графіку літак мав здійснити посадку о 20.30 год. Через відсутність освітлення посадкової смуги о 21.26 год. екіпаж повітряного судна прийняв рішення про посадку на запасному аеродромі в м. Львів.

О 21.45 год. рейсовий літак «Київ – Івано-Франківськ» здійснив посадку на запасному аеродромі в м. Львів.

29.11.2016 о 01.32 год. за повідомленням чергового диспетчера аеропорту електропостачання в ДП «Міжнародний аеропорт Івано-Франківськ» відновлено.

Попередньо, електропостачання було припинено внаслідок пошкодження підземної кабельної лінії електропередач (10 кВ), повідомляють в УПЦЗ.

Читайте також:  В аеропорту літак "Київ-Івано-Франківськ" з'їхав зі злітної полоси: На борту було 47 осіб

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.