facebook

Івано-Франківськ: в одному із кафе на Чорновола адвокат чіплявся до відвідувачів (відео)

Франківські патрульні затримали за хуліганство двох адвокатів з Івано-Франківська та склали на них відповідні адмінматеріали.

Під час нічного патрулювання на планшет екіпажу патрульної поліції прийшло завдання, що на вул. Чорновола в одному із кафе невідомий громадянин вчиняє хуліганські дії. Про це пишуть Версії з посиланням на westnews.

1

Заявник повідомив, що громадянин чіпляється до відвідувачів закладу і нецензурно виражається. На зауваження інпекторів, коли вони приїхали, чоловік не реагував, навпаки – вважав свої дії правомірними. Таким чином, поліцейські вирішили доставити чоловіка у відділення поліції, що на вул. Бельведерська. Такі дії інспектори прийняли, аби припинити правопорушення та скласти всі необхідні адмінматеріали. До громадянина було застосовано спецзасіб кайданки. А по дорозі до відділення порушник погрожував патрульним та продовжував нецензурно виражатися. Як в подальшому з’ясувалося, правопорушник працює адвокатом.

Складено протоколи за Ст. 173 (ред. – “Дрібне хуліганство”), 178 (ред. – “Розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді”) та 185 (ред. – “Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського”) КУпАП.

Ще одного адвоката днями затримали на вулиці Хотиській.

В Івано-Франківську мешканці одного із будинків на вулиці Хотинськійзателефонували на лінію “102” через порушення громадського спокою невідомим чоловіком. Приїхавши на місце події, інспектори побачили як невідомий, справляв природні потреби у ліфті будинку. Поліцейські підійшли до громадянина, аби припинити правопорушення. Чоловік не хотів представитись та казав, що він має пенсійне посвідчення працівника прокуратури в м. Івано-Франківську і натякав на те, що все вирішить безпротокольно. Уже пізніше заявив, що станом на сьогодні працює адвокатом в Івано-Франківській колегії адвокатів. Мовляв, “ви мені нічого не зробите”.

Читайте також:  Жителі Стриганців Тисменицького району перекрили дорогу в селі

Після того, як профілактичну бесіду не вдалося провести з чоловіком, інспектори запропонували правопорушнику проїхати на вул. Млинарську на медичне освідчення. З чим той спочатку погодився. Але не доїхавши до медзакладу чоловік намагався вийти з автомобіля патрульних. Додамо, що порушник добровільно погодився проїхати на Млинарську, тому патрульні вирішили не застосовувати до нього спецзасід кайданки. З’ясувавши, що у медзаклад він відмовляється проїхати, патрульні відвезли його у відділення поліції на вул. Бельведерська для складання відповідних адмінматеріалів. Щоправда, уже з кайданками на руках. У відділенні чоловік відмовлявся називати свої дані, поводився зухвало не визнаючи вчинине порушення.

У результаті на правопорушника було складено адмінматеріали за Ст. 173 (ред. – “Дрібне хуліганство”) та Ст. 178 (ред. – “Розпивання алкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді”) КУпАП.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.