facebook

Патрульні Івано-Франківська виїздили майже 76 тисяч літрів пального

WestNews вирішили через запит на отримання публічної інформації з’ясувати, скільки від 31 січня 2016 службові автомобілі Управління патрульної поліції в м. Івано-Франківську використали пального.

 

Крім того, з’ясувати, звідки йде постачання пального до Управління, пише Фіртка.

f3ccdd27d2000e3f9255a7e3e2c488001442241488

Спочатку відправили запит в Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську на ім’я очільника Дмитра Міхальця



, але вже згодом прийшла відповідь, у якій повідомлялося:

“Управлінням патрульної поліції у м. Івано-Франківську розглянуто Ваш запит на отримання інформації щодо використання палива. Повідомляємо, що Ваш запит скеровано до безпосереднього розпорядника інформації ДПП у м. Київ. Про результати розгляду Вам буде повідомлено додатково”

 

Таким чином, наш запит перенаправили у м. Київ. Уже за деякий час прийшла відповідь із столиці, а саме – з Департаменту патрульної поліції від начальника Євгенія Жукова.

 

У відповіді на запит йдеться, що з часу відкриття Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську з 31. 01. 2016 по 31. 10. 2016 року для забезпечення цілодобового патрулювання вулицями міста та використання службових завдань було використано 75 671 літрів бензину марки А-95. Інформація вказана відповідно до щомісячних звітів з використання пального.

 

Щодо постачання бензину до УПП в м. Івано-Франківську, то як і до інших управлінь патрульної поліції у містах, пальне надходить від Департаменту патрульної поліції на основі рапортів від начальників УПП. А сам Департамент отримує пальне відповідно до накладних, сформованих Державним Управлінням “Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України”.

 

Читайте також:  У Буковелі оздоровились майже півсотні людей з обмеженими можливостями

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.